Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Με Αρναρέλλη στην κορυφή!!


Με Αρναρέλλη στην κορυφή!

Στην κορυφή της Football League επέστρεψε η Κέρκυρα καθώς «απέδρασε» με σπουδαίο τρίποντο από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (1-2) με το «χρυσό» γκολ να πετυχαίνει ο Αρναρέλλης.

Την αρνητική παράδοση που έχει μέσα στην έδρα της Καρδίτσας «έσπασε» την κατάλληλη στιγμή η Κέρκυρα, καθώς οι «Φαίακες» επικράτησαν με 2-1 και επέστρεψαν στην κορυφή της Football League, εκεί όπου συγκατοικεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 45 βαθμούς.

Το ματς, ωστόσο, δεν άρχισε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, διότι μόλις στο 7’ ο Σκαθαρούδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Πιτταράς.

Τα προβλήματα των φιλοξενούμενων στο δημιουργικό τομέα ήταν ξεκάθαρα, αλλά τελικά τη λύση έδωσε ένα από τα χειμερινά αποκτήματα των «Φαιάκων» και συγκεκριμένα ο Χιντζίδης που δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το 1-1 μόλις στο 31’.

Αυτό το γκολ έδωσε στους φιλοξενούμενους την απαραίτητη ώθησε στην ομάδα της Κέρκυρας, αφού έφυγε η πίεση από τα πόδια τους και φαινόταν ότι η ολική ανατροπή του σκορ ήταν θέμα χρόνου. Όπερ και εγένετο…

Στο 65’ ο Μπαλντοβαλίεφ έβγαλε τη σέντρα και ο Αρναρέλλης που αποτέλεσε τη μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου για την Κέρκυρα δεν είχε πρόβλημα να «γράψει» το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, αν και οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ματς για να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Εργοτέλης-Λάρισα 0-3 ά.ά.
Ολυμπιακός Βόλου-Αχαρναϊκός 0-3 ά.ά.

Πανελευσινιακός-Παναιγιάλειος 0-2
(8' Σανδραβέλης, 23' Μπουρλάκης)

Τρίκαλα-Παναχαϊκή 3-0
(5' Χούσα αυτ., 32' Βρούτσινα, 48' Φλίγκος)

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 1-0
(70' Κονέ)

Πανσερραϊκός-Καλλιθέα 3-2
(34' Μπαρέττας, 44' Γιάντσης, 58' Φουρτάδο /28' Μασένα πέν., 31' Φράγκος)

Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(83' Σταματής)

Δευτέρα 28/2

Αναγ. Καρδίτσας-Κέρκυρα 1-2
(7' Σκαθαρούδης - 31' Χιντζίδης, 65' Αρναρέλλης)

Κισσαμικός-Χανιά
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: