Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σερέλης: «Όσο καλά και να παίξεις με τον Παναθηναϊκό…»


Σερέλης: «Όσο καλά και να παίξεις με τον Παναθηναϊκό…»

Αν και παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε βάσει δυνατοτήτων, εντούτοις ο Χρήστος Σερέλης δεν θα μπορούσε να ‘χε και απαιτήσεις από ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό…

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας βέβαια πως όσο καλά κι αν αγωνιζόταν, πάλι δεν θα είχε ελπίδες απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα, δεν πιέσαμε τον Παναθηναϊκό σε κανένα σημείο. Στην ουσία δεν βγάλαμε το πραγματικό πρόσωπό μας. Έχω ξαναπεί πως αυτές τις αναμετρήσεις και καλά να παίξεις πάλι 1 βαθμό παίρνεις. Αυτές που θέλουμε να κερδίσουμε είναι οι επόμενες, γιατί μπορούμε παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια, είναι σε καλή κατάσταση. Δε χρειάζεται να παίξει με το Λαύριο για να το αποδείξει, το έχει αποδείξει στην Ευρωλίγκα. Προχωράμε, βλέπουμε μπροστά».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Απ' την αρχή ξέραμε πόσο δύσκολο απόγευμα θα 'ταν. Προσπαθήσαμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούσαμε, όσο πιο δυνατόν. Ομάδες του μεγέθους του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύονται κάθε λάθος. Συνεχίζουμε. Σκεφτόμαστε τον Αρκαδικό στην έδρα μας. Για τον Παναθηναϊκό, μπορώ να μιλήσω μόνο από την πλευρά του παίκτη. Έχει μεγαλώσει το ροτέισιον. Ο Παναθηναϊκός είναι... Παναθηναϊκός».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: