Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

«Ο νόμος θα εφαρμοσθεί με αυστηρότητα»


«Ο νόμος θα εφαρμοσθεί με αυστηρότητα»

Να μην υπάρξει κανένα παρατράγουδο εύχεται ο Σταύρος Κοντονής αναφορικά με το ντέρμπι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Κοντονής ενόψει τονίζει σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ότι θα επικρατήσει «ισονομία» και η οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά θα τιμωρηθεί.

«Θα απαγορεύσουμε την μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων για να υπάρχει ισονομία, γιατί δεν θέλω να παίρνω άλλες αποφάσεις για τη μια ομάδα και άλλες για την άλλη», τονίζει –αρχικά- σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Huffington Post και συνεχίζει:

«Θα τοποθετηθεί αυξημένος αριθμός παρατηρητών της ΔΕΑ και θα τονίσω στους διοικούντες των δύο ομάδων τις ευθύνες τους για τη διεξαγωγή του αγώνα. Εάν υπάρξει η οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά, παράνομη ή έκνομη τότε ο νόμος θα εφαρμοσθεί με αυστηρότητα όπως έχει εφαρμοσθεί μέχρι σήμερα. Ελπίζω να μη συμβεί το παραμικρό, το ελπίζω».

Μεταξύ άλλων κάνει αναφορά και στην ΕΠΟ για την οποία σχολιάζει:

«Όταν ένας οργανισμός λειτουργεί σε καθεστώς ασυδοσίας, να ξέρετε ότι θα παράξει τέτοια φαινόμενα. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι μου έκανε αλγεινή εντύπωση η στάση της ΕΠΟ, αφού ψηφίστηκε ο νόμος να προσπαθεί να προκαλέσει τις διεθνείς συνομοσπονδίες της UEFA και της FIFA να βάλουν κατά του ψηφισμένου νόμου και εάν θυμάστε τότε είχα κάνει μια δήλωση και είχα πει ότι αυτοί που απεργάζονται την αποβολή των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων και της Εθνικής Ομάδας από τα διεθνή πρωταθλήματα θα είναι οι πρώτοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των ενέργειών τους, διότι πλέον θα έχουν να συνομιλούν με την ελληνική κυβέρνηση χωρίς τους διεθνείς προστάτες τους», αναφέρει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: