Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό Κυπέλλου!!


Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό Κυπέλλου

Σε καλό κλίμα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής μεταξύ Παναθηναϊκού και Φάρου στο ΟΑΚΑ. Περίπου 10.000 εισιτήρια οι «πράσινοι», 2.000 η ομάδα του Κερατσινίου.

Χωρίς εντάσεις και απρόοπτα έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής (17:30) μεταξύ Παναθηναϊκού και Φάρου στο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» διαβεβαίωσαν τους αντιπάλους τους που θα τους παρέχουν όλες τις ανέσεις και την ασφάλεια για τους φιλάθλους τους, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου κατέστησε σαφές πως τα εισιτήρια που της αναλογούν θα καταλήξουν στα χέρια πραγματικών φιλάθλων της κι όχι εκείνων του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει περισσότερα από 10.000 εισιτήρια, ενώ το 1/5 θα έχει στη διάθεσή του ο Φάρος, που έχει αναλάβει και τη μαζική μετακίνηση όσων φίλων του το επιθυμούν στο γήπεδο.

Η «τοποθέτηση» των φιλάθλων θα είναι ανάλογη με τον περσινό τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Πατρών, με τους «φιλοξενούμενους» οπαδούς να κάθονται στο πέταλο απέναντι από τους οργανωμένους του «τριφυλλιού» και προς τα επίσημα.

Την Τρίτη (01/03) αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη διευκόλυνση της αγοράς εισιτηρίων και την προσέλευση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: