Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος»


ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος»

Για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στην ήττα από τον Άρη, στο «Nick Galis Hall», λόγω των διαιτητικών αποφάσεων, κάνει λόγο η ΚΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε!

Σκληρή ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στην ήττα από τον Άρη στο «Nick Galis Hall» εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στην «Ένωση» κάνουν λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος λόγω των διαιτητικών αποφάσεων, ενώ ακόμη «καρφώνουν» και τον κομισάριο του ματς, λέγοντας πως σε δύο περιπτώσεις λειτούργησε ως «βοηθός προπονητή» των «κίτρινων»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης της 28ης Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης με το μπαράζ εσφαλμένων αποφάσεών τους συνέβαλαν σε ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η διπλή τεχνική ποινή για “flopping”, που δεν υπήρξε ποτέ, και η αποβολή σε χρόνο - ρεκόρ του “ΜVP” της Βasket League, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, στα πρώτα λεπτά αποτελεί πρωτοφανές γεγονός, το οποίο είδε όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Το πόσο στοίχισε η απουσία του Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα μας είναι αυτονόητο και δεν επιδέχεται άλλης εξήγησης ή ερμηνείας.

Το μπαράζ εσφαλμένων αποφάσεων συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κορυφώθηκε στην τελευταία φάση με το φάουλ στον Γιάννη Καλαμπόκη, στο οποίο οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε κι άλλες φάσεις, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Άλλωστε, η διοίκηση της ΑΕΚ θα αποταθεί σχετικά στα αρμόδια όργανα.

Επιπροσθέτως, καταγγέλλουμε την παρέμβαση του κομισάριου του αγώνα ο οποίος λειτουργώντας ως “βοηθός προπονητή”, προέτρεψε τον προπονητή της αντιπάλου ομάδας δύο φορές να μην καλέσει τάιμ-άουτ καθώς πλησίαζε τηλεοπτικό τάιμ-άουτ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ζητεί από την ΚΕΔ ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της απέναντι στην ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΑΕΚ ζητεί το αυτονόητο: Να υπάρχει ισονομία, ήτοι να σφυρίζουν οι διαιτητές της 50-50 και να τηρούν τα ίδια κριτήρια για όλες τις ομάδες.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει, ότι η περίοδος της ανοχής τελείωσε. Δεν θα επιτρέψουμε ξανά σε εξωγενείς παράγοντες να προκαλούν πρόβλημα και θα επισημαίνουμε κάθε απόπειρα διασάλευσης της ομαλότητας του ελληνικού Πρωταθλήματος
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: