Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σαλίνο: «Τώρα θέλουμε και το Κύπελλο»


Σαλίνο: «Τώρα θέλουμε και το Κύπελλο»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Λεάντρο Σαλίνο, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου απέναντι στον πάγκο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Λεάντρο Σαλίνο. Ο μπακ των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε μοναδικό το συναίσθημα να αγωνίζεται στους Πειραιώτες, ενώ έριξε το βάρος στα διπλά ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμά μας με την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε ήδη τέσσερις τίτλους σε τρεις σεζόν.Είναι τεράστια η αγάπη του κόσμου για εμάς. Είναι ένα μοναδικό μέρος. Είναι μοναδικό το να παίζω στον Ολυμπιακό. Προερχόμασταν από μία... βαριά και κακή ήττα για εμάς στο Europa. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κατακτάς το πρωτάθλημα στο... σπίτι σου. Όμως δεν γίνεται να πανηγυρίσουμε για πολύ διότι αυτήν την εβδομάδα έχουμε το καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε να κερδίσουμε για να πάμε στον τελικό και να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο, καθώς πέρυσι δεν τα είχαμε καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: