Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

«Ακατανόητη η μη αδειοδότηση της ΑΕΛ»


«Ακατανόητη η μη αδειοδότηση της ΑΕΛ»

Έγγραφα με τα οποία το υπουργείο Ανάπτυξης αναρωτιέται γιατί η ΕΠΟ δεν έχει δώσει αδειοδότηση στην ΑΕΛ, έβγαλε στη δημοσιότητα η θεσσαλική ΠΑΕ.

Μπορεί η ΑΕΛ αγωνιστικά να ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη Κυριακή, που θα κρίνει κατά πολύ την άνοδο, αλλά και διοικητικά οι Θεσσαλοί τρέχουν τα θέματα για την αδειοδότηση της ομάδας.

Οι υπεύθυνοι της «βυσσινί» ΠΑΕ έδωσαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας έγγραφα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης σύμφωνα με τα οποία δεν δικαιολογείται η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησεων της ΕΠΟ να μην την αδειοδοτήσει, καθώς η τωρινή ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες και δεν επηρεάζεται από τις εκκρεμότητες αυτών.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρει:

«Κατόπιν αυτής της επίσημης τοποθέτησης του Υπουργείου Ανάπτυξης η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όποιος τολμήσει από σήμερα είτε ως μέλος επιτροπής, είτε ως δικηγόρος για να παίρνει κανένα μεροκάματο να αμφισβητήσει τη βεβαία αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχει να αντιμετωπίσει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ και κυρίως τους χιλιάδες οπαδούς της.»

Παρακάτω τα έγγραφα τα οποία δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ και κοινοποίησε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όσο και στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: