Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Στη Γλυφάδα το Final-4!!


Στη Γλυφάδα το Final-4!

Στο γήπεδο της Γλυφάδας το διήμερο 26-27/3 θα διεξαχθεί το Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, που συμμετέχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Κηφισιά. Ειδικής διαχείρισης κρίθηκε η διοργάνωση.

Το κλειστό γυμναστήριο «Μ. Λιούγκας» στη Γλυφάδα θα φιλοξενήσει, τελικά, το Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών το διήμερο 26-27 Μαρτίου.

Η συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Κηφισιάς μετατρέπουν την διεξαγωγή του σε διοργάνωση ειδικής διαχείρισης, με τα μέτρα ασφαλείας που αναμένεται να ανακοινωθούν, να είναι δρακόντεια.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Αμέσως μετά την κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών 2016, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη, του ΓΓ Παναγιώτη Σιδέρη και του προέδρου της ΚΕΠ Χρήστου Σύλλα, εκπροσώπων των σωματείων, της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΕΑΒ όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την επικείμενη διοργάνωση.

Οι αγώνες του Final 4 θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας ‘Μάκης Λιούγκας’ το διήμερο 26-27 Μαρτίου και θα είναι ειδικής διαχείρισης, οι ακριβείς όροι της οποίας θα ανακοινωθούν μετά την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: