Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πρόβα κυπέλλου για τον Ηρακλή!

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία δίνει σήμερα ο Ηρακλής, ουσιαστικά σε ένα… crashtest προ των «αποκαλυπτηρίων».

Οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούνται στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης από τον Πιερικό στις 8 το βράδυ, με το Νίκο Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί μία πρόβα ενδεκάδας και σχηματισμού ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς. Βεβαίως ο έλληνας τεχνικός δεν έχει διαθέσιμους για το σημερινό παιχνίδι δύο εκ των σημαντικότερων παικτών του, τους οποίους αμφότερους υπολογίζει για το βασικό σχήμα. Περόνε και Μπάμπα δε θα μπουν στο λεωφορείο για να μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη, συνεχίζοντας το ατομικό τους πρόγραμμα. Απών επίσης θα είναι και ο Παπαθανασίου.

Η αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές, θα συγκεντρωθεί στη Μίκρα το μεσημέρι και στις 17:15 θα αναχωρήσει για την Κατερίνη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Λαδάς, Χατζηβασιλάκης, Σμίλτος, Μουχάλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Καλφούντζος και Κάσσος.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: