Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Καμία πρόταση για Ντε Μπλάσις!!

Μερίδα του Τύπου της Τρίτης κάνει λόγο για κρούση της Άντερλεχτ για την παραχώρηση του Πάμπλο Ντε Μπλάσις από τον Αστέρα Τρίπολης, πρόταση ωστόσο δεν υπάρχει.

Καμία πρόταση για Ντε Μπλάσις
Εδώ και αρκετό καιρό, έχει γίνει γνωστό πως η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάμπλο Ντε Μπλάσις από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός, ο οποίος την περασμένη σεζόν ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2017, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Αρκάδων και για το λόγο αυτό, ενδιαφέρει πολύ την ομάδα του Βελγίου.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ και δημοσιεύματα, την Τρίτη, έκαναν λόγο για νέα κίνηση των Βέλγων να τον αποκτήσουν.

Αυτό, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Στον Αστέρα Τρίπολης, ουδέποτε έφτασε κάποια επίσημη πρόταση, ούτε καν μια διερευνητική επαφή από την πλευρά των πρωταθλητών Βελγίου.

Ο Αστέρας υπολογίζει κανονικά τον Ντε Μπλάσις και ο παίκτης από την πλευρά του δηλώνει άγνοια για τα δημοσιεύματα, έχοντας παράλληλα το μυαλό του στις υποχρεώσεις της ομάδας του και φυσικά το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από εκεί και πέρα, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, σε περίπτωση που έρθει πρόταση για τον παίκτη, θα εξεταστεί και αν ικανοποιεί την ομάδα της Αρκαδίας, δεν θα φράξει το δρόμο του παίκτη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: