Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Παπαγεωργίου: «Εξαιρετικό το κλίμα, αύριο οι αποφάσεις»

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου μόλις ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του Άρη μίλησε στους εκπορσώπους του Τύπου, αναφέροντας ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν οι «κίτρινοι». Έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση και επίσης επεσήμανε ότι αύριο θα γίνει η ενημέρωση προς τα διοικητικά συμβούλια των Κ.Μ.Α και εριασιτέχνη.

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε αρχικά:

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη των φορέων του Άρη, παρουσία και οργανωμένων. Θα πρέπει να σημειώσω το εξαιρετικό κλίμα στο οποίο διεξήχθη αυτή η συνάντηση, ασχοληθήκαμε με τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Ο Άρης στα 100 χρόνια από την ίδρυσή του βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Μέσα σε αυτό το κλίμα συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι και μπορώ να σας πω ότι αύριο η κοινωνία και ο ΑΣ θα έχουν έκτακτο δ.σ., θα ενημερώσουν τα συμβούλια για την πορεία της συζήτησης και θα ληφθούν οι αποφάσεις».

Στο ερώτημα αν ελήφθη κάποια απόφαση και ποια είναι η στάση της ΠΑΕ, ο κ. Παπαγεωργίου είπε:

«Δεν ελήφθη καμία απόφαση, έγινε διεξοδική συζήτηση, εγώ ανέλαβα την ευθύνη να ενημερώσω τα 15 μέλη του δ.σ. για την σημερινή συζήτηση. Μιλώ ως πρόεδρος του ΑΣ, δεν ξέρω ποια είναι η στάση της ΠΑΕ, μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Στεφανίδη».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: