Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Αποσύρθηκε από την εθνική Νορβηγίας ο Χάγκελαντ!!

Δε θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική Νορβηγίας ο Μπρέντε Χάγκελαντ, ο οποίος αποσύρθηκε από το ανιπροσωπευτικό του συγκρότημα, με σκοπό να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στην Premier League.

Αποσύρθηκε από την εθνική Νορβηγίας ο Χάγκελαντ
Έφτασε το τέλος από την εθνική Νορβηγίας για τον Μπρέντε Χάγκελαντ, καθώς ο 33χρονος αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας αποσύρθηκε, με σκοπό να αφοσιωθεί στην απαιτητική Premier League και τη νέα του ομάδα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Πάλας αγωνίστηκε 91 φορές με το εθνόσημο και σε δηλώσεις του για την απόσυρσή του είπε «Για πολλά χρόνια είχα ένα μεγάλο… φορτίο στο σώμα μου και τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να πάρω αυτή την απόφαση. Είναι μια δύσκολη απόφαση, η οποία ποτέ δεν είναι εύκολη να την πάρεις, αλλά το να έχω εθνική και νέο σύλλογο μαζί, με κάνει να πιστεύω πως είναι σωστή η επιλογή. Εκπροσώπησα με ταπεινότητα και υπερηφάνεια τη Νορβηγία».

«Σέβομαι την απόφασή του. Ο Μπρέντε (σ.σ Χάγκελαντ) είναι ένας σοφός άνθρωπος που είχε μια λαμπρή καριέρα με την εθνική ομάδα και ήταν αρχηγός με το "Α" κεφαλαίο. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ μαζί του και ανυπομονώ να συνεχίσουμε να έχουμε επαφή, αν και ο ίδιος θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο», τόνισε ο προπονητής της Νορβηγίας, Περ-Ματίας Χέγκμο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: