Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Το ναυάγιο με Μπενφίκα και το πάρε δώσε!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για Μπενφίκα-Καρνέζη, αλλά και τις μεταγραφές και πωλήσεις της φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ναυάγιο με Μπενφίκα και το πάρε δώσε!
• Ψάχνοντας περί Μπενφίκα και Σάμαρη (καίγεται η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας να τον πάρει, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο), έμαθα περί Μπενφίκα και Καρνέζη!

• Ναυάγησε λοιπόν οριστικά η μεταγραφή του γκολκίπερ της εθνικής Ελλάδας στους Λουζιτανούς. Ήταν να πάει με δανεισμό ενός έτους από την Ουντινέζε, με οψιόν αγοράς. Αλλά οι δύο πλευρές τελικά δεν τα βρήκαν κι ο Καρνέζης συνεχίζει στην Ουντινέζε και… βλέποντας και κάνοντας μέχρι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, όπου όλα είναι ανοικτά.

• Παρεμπιπτόντως, κι επειδή μιλάμε αυτό τον καιρό για μεταγραφές και πωλήσεις στην Ελλάδα, ας ρίξουμε μία ματιά στο πάρε δώσε της Μπενφίκα, που πέρσι έπαιξε τελικό Γιουρόπα Λιγκ.

• Οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας, που το Γενάρη είχαν πωλήσει τον Μάτιτς στην Τσέλσι, έδωσαν τώρα άλλα τρία βασικά στελέχη τους: και τον Μάρκοβιτς στη Λίβερπουλ, τον Γκαράι στη Ζενίτ και τον Καρντόζο στην Τραμπζονσπόρ.

• Και πήραν κάποιους Πορτογάλους και Βραζιλιάνους από μικρομεσαίες ομάδες, ένα Αργεντίνο της Εστουντιάντες, ένα 19χρονο Πολωνό και τον ελεύθερο από τη Μάλαγα Ελισέου… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: