Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Τι «παίζει» με Μανωλά!!

Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για ταξίδι του Κώστα Μανωλά στην Αγγλία, ενώ η Άρσεναλ φαίνεται πως υποχωρεί για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ και στο προσκήνιο είναι Γιουβέντους, Ρόμα.

Τι «παίζει» με Μανωλά
Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, αν και στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ για την μεταγραφή του διεθνούς στόπερ.

Συγκεκριμένα, εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο 23χρονος αμυντικός ουδέποτε έφυγε από την Ελλάδα και, μάλιστα, ήταν μέχρι προχθές στου Ρέντη, όπου και συμμετείχε στην πρόσφατη προπόνηση των Πειραιωτών πριν το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μίτσελ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Λονδρέζοι φέρονται να κάνουν πίσω για την απόκτηση του Μανωλά, ενώ πιο δυνατά «παίζει» η μετακίνηση του παίκτη στην Ιταλία, αφού Γιουβέντους και Ρόμα παραμένουν στο προσκήνιο.

Οι «τζιαλορόσι», επίσης, αναμένεται να επανέλθουν με περισσότερα χρήματα, καθώς η επικείμενη πώληση του Μπενατιά αλλάζει τα δεδομένα για να κινηθούν πιο άνετα για τον Έλληνα στόπερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: