Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

«Μπορεί να αντεπεξέλθει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός»


«Μπορεί να αντεπεξέλθει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπολους, σχολιάζοντας το επικείμενο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Το ρόστερ με το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μίας αναμέτρησης όπως είναι αυτή της Τρίτης με την Μπάγερν στο Μόναχο διαθέτει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ εμφανίστηκε αναγνώρισε ότι οι δυσκολίες για τους Πειραιώτες είναι πολύ, όμως κανείς δεν μπορεί να τους απαγορεύσει να κάνουν την προσπάθειά τους μέσα στη Βαυαρία.

«Για την Μπάγερν δεν έχουμε να πούμε πολλά. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που λειτουργεί ομάδικά και αξιοποιεί στο 100% τα προτερήματά της. Κίνδυνος δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σίγουρα είναι σε φουλ φόρμα, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές της, σε όποια γραμμή κι αν αγωνίζονται. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, είτε στο Μόναχο είτε εκτός έδρας, ωστόσο αυτό δεν απαγορεύει στον Ολυμπιακό να κάνει την προσπάθειά του», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός στην εφημερίδα Real News και πρόσθεσε:

«Είμαι της άποψης πως όταν συμμετέχεις σε αυτό το υψηλό επίπεδο αγώνων πρέπει πάντα να κυνηγάς όλα τα ματς. Και θεωρώ ότι οι παίκτες του είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, χωρίς να σκέφτονται από τώρα το επόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: