Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Παναιτωλικός και μετά… σύσκεψη!!


Παναιτωλικός και μετά… σύσκεψη

Μετά το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό αναμένεται να έχουν συνάντηση ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φρανκ Άρνεσεν για να συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν το πόστο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Απανωτές συσκέψεις με επιτελείς του ΠΑΟΚ και στενούς του συνεργάτες που ασχολούνται με τη διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να έχει ο Ιβάν Σαββίδης μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο πρώτος που θα συναντηθεί με τον ισχυρός άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο Φρανκ Άρνεσεν, με τους δύο άνδρες να συζητούν για μεταγραφές, ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων. Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση ενός στόπερ για τον Γενάρη, ενώ χθες υπήρξε έντονη φημολογία για τον Βραζιλιάνο χαφ Ενρίκε της Νάπολι.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, ο Δανός φαίνεται πως έχει ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα με τους Τζιόλη και Βίτορ, με τους δύο παίκτες να έχουν ζητήσει μία μικρή αύξηση των αποδοχών τους. Στις επεκτάσεις τέλος αναμένεται να προταθούν νέα συμβόλαια στους Μακ, Κάτσε και Κωνσταντινίδη, οι οποίοι αποτελούν ξεχωριστά κεφάλαια για την ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, στον ΠΑΟΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα που υπάρχει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ελπίζοντας πως θα φτάσουν στις γιορτές με το «πέντε στα πέντε». Η αρχή θα γίνει σήμερα με τον Παναιτωλικό, τον οποίο υποδέχονται οι Θεσσαλονικείς στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του ως κεντρικούς αμυντικούς θα έχει τους Σκόνδρα, Τζιόλη και Μαλεζά. Σε ρόλο μπακ-χαφ θα παίξουν οι Ροντρίγκες και Κίτσιου, με τους Γκολάσα και Κάτσε στον κέντρο της μεσαίας γραμμής. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μακ, Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο. Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Τζαβέλλας και οι Βίτορ, Λέοβατς, Χαρίσης και Κόστα, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Κοροβέσης, Σαββίδης, Αντόνις και Πόζογλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: