Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Λυκογιάννης: «Πετάξαμε στα… σκουπίδια τη νίκη στην Πάτρα»


Λυκογιάννης: «Πετάξαμε στα… σκουπίδια τη νίκη στην Πάτρα»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Λαυρίου επί του Κολοσσού Ρόδου ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έκανε μία τραγική εμφάνιση.

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Άρης Λυκογιάννης όχι μόνο με την ήττα, αλλά κυρίως με την εμφάνιση του Κολοσσού, κόντρα στο Λαύριο. Ο κόουτς των Ροδιτών τόνισε πως με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του «πέταξε στα σκουπίδια» τη νίκη μέσα στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Γεωργαλλής τόνισε πως οι «θαλασσί» πρέπει να… επανορθώσουν κόντρα στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Σαφέστατα είναι ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Ουσιαστικά “πετάξαμε στα σκουπίδια” το “διπλό” στην Πάτρα, καθώς χάσαμε από μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Αλλά, κυρίως κάναμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δυστυχώς όλη την εβδομάδα φαίνεται ότι τα λόγια μου και οι φωνές μου δεν ήταν αρκετές για να αφυπνίσουν τους παίκτες μου. Το Λαύριο είναι μία ιδιόμορφη ομάδα, που παίζει με πολλές αλλαγές στα πικ εν ρολ. Από την αρχή κάναμε βιαστικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να συμβαδίζουμε στο σκορ. Επιθέσεις γρήγορες και όχι καλές άμυνες. Το Λαύριο έκανε ένα ξέσπασμα και ξέφυγε. Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλά το Λαύριο στη συνέχεια πήρε κάποια επιθετικά ριμπάουντ και το ματς απόλυτα δίκαια κατέληξε σε εκείνους, στους οποίους εύχομαι καλή συνέχεια».

Ο Γιάννης Γεωργαλλής, από τη μεριά του, είπε: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο γιατί κέρδισε δίκαια στο τέλος. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έχουμε μία δύσκολη συνέχεια και δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, ώστε να πάμε στα Τρίκαλα να νικήσουμε και να επανορθώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: