Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πέντε βομβιστικές επιθέσεις ετοίμαζαν οι τρομοκράτες στη Γερμανία!!


Πέντε βομβιστικές επιθέσεις ετοίμαζαν οι τρομοκράτες στη Γερμανία!

Το σχέδιο των τρομοκρατών στο Ανόβερο περιελάμβανε επιθέσεις στο γήπεδο, σε σταθμό λεωφορείου και στον Σταθμό του τρένου.

Τρεις βόμβες μέσα στο γήπεδο που θα διεξαγόταν ο αγώνας της Γερμανίας κμε την Ολλανδία, σκόπευαν να πυροδοτήσουν οι τρομοκράτες.

Αυτό αποφεύχθηκε λόγω της έγκαιρης ματαίωσης του φιλικού, σύμφωνα με υπεύθυνο ασφαλείας που μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Οι Γερμανικές Αρχές ενημερώθηκαν από τους Γάλλους συναδέλφους τους για το σχέδιο, που περιλάμβανε συνολικά πέντε βόμβες. Τρεις στο γήπεδο, μία σε στάση λεωφορείου και μία στον κεντρικό σταθμό του τρένου στο Ανόβερο.

Το παρών στο παιχνίδι θα έδινε η Άνγκελα Μέρκελ και πολλοί υπουργοί της Γερμανικής Κυβέρνησης.

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έδωσαν στους Γερμανούς όλες τις λεπτομέρειες που είχαν συγκεντρώσει για το θέμα, ακόμα και τα ονόματα των εμπλεκομένων, τα οποία δεν ήταν γνωστά στις γερμανικές Αρχές.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν εκρηκτικά και δεν έγιναν συλλήψεις, η υπόθεση παραμένει ανοικτή, αφού οι Γερμανοί θεωρούν υπαρκτό τον τρομοκρατικό πυρήνα στη χώρα τους και βρίσκονται σε αναζήτηση των υπόπτων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: