Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πετράκης: «Θα ήταν αδικία να μη νικήσουμε»


Πετράκης: «Θα ήταν αδικία να μη νικήσουμε»

Στην αδικία που θα συντελούνταν αν δε νικούσε ο ΠΑΣ την Καλλονή στο μεταξύ τους ματς στους «Ζωσιμάδες» στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τους βαθμούς, λόγω της δύσκολης βαθμολογικής κατάστασης που βρίσκονται και πως ήθελαν και πως ήθελαν και αυτοί τη νίκη, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Θεωρεί πως έχασαν ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση νωρίτερα και στάθηκε στους τρεις βαθμούς και στην προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά: «Για μας, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα, γιατί στα προηγούμενα δεν είχαμε εισπράξει ό,τι δικαιούμασταν. Όταν υπάρχει αυτή η αναγκαιότητα για νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα, όπως η Καλλονή, αλλά είναι με ‘την πλάτη στον τοίχο’, δημιουργεί άγχος στα παιδιά και, μέσα στο παιχνίδι, το έδειξαν κατά διαστήματα.

Αν κάνουμε την αποτίμηση του αγώνα, θα δούμε ότι δεν κινδυνεύσαμε από την Καλλονή. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μακρινό σουτ, που ήταν καλό σε εκτέλεση. Εμείς, εκτός από τα δυο γκολ, είχαμε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες. Θα ήταν άδικο, με αυτή την εικόνα που δείξαμε και η οποία κατά διαστήματα ήταν εντυπωσιακή, να μην είχαμε νικήσει.

Κρατάω τη νίκη, την προσπάθεια των παιδιών και τη σπουδαιότητα των τριών βαθμών που κατακτήσαμε. Εύχομαι σήμερα να είναι η αρχή για να βρούμε το δρόμο μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: