Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Παπαθεοδώρου: «Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ»


Παπαθεοδώρου: «Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ»

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από την Κηφισιά χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής των ηττημένων (78-54), Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Τα εύσημα στην ΑΕΚ απένειμε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποδίδοντας τη βαριά ήττα της Κηφισιάς ΚΑΙ στο κάκιστο ποσοστό στα τρίποντα (1/23).

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν πολύ καλύτερη σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Δεν καταφέραμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι. Όταν έχεις 1/23 τρίποντα στο γήπεδο σου, είναι πάρα πολύ δύσκολο να σταθείς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Χάσαμε και ελεύθερα σουτ, αλλά είχαμε προβλήματα και στη δημιουργία. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στο ροτέισον της. Έπαιξαν πολύ χρόνο, κάποια παιδιά που έχουν ποιότητα. Δεχθήκαμε 20 πόντους από τον Μιλόσεβιτς που σκόραρε δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο του. Αντίστοιχα, δεχθήκαμε και από τον Σκραμπ κάποιους πόντους, αλλά και από άλλους. Είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα το δείξουμε στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ΑΕΚ», τόνισε ο προπονητής της Κηφισιάς.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από πλευράς παικτών είπε: «Δυστυχώς δεν έχουμε να πούμε πολλά για το ματς. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που το δείχνει και στο Eurocup. Κάθε λάθος μας, το τιμώρησε. Το πληρώναμε συνέχεια. Δεν ακολουθήσαμε αυτά που είχαμε πει να κάνουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Της εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: