Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Κούπερ κι έπεται συνέχεια για ΑΕΚ!!


Κούπερ κι έπεται συνέχεια για ΑΕΚ

Δεν σταματά να ενισχύεται η ΑΕΚ. Μετά την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ΚΑΙ ψηλός, ίσως όμως όχι άμεσα. Τι γίνεται με αυτούς που φεύγουν.

Η «βόμβα» με τον Ντι Τζέι Κούπερ έσκασε και η ΑΕΚ ενισχύθηκε με έναν ακόμη εξαιρετικό παίκτη. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε για ενάμιση χρόνο και θα ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό της «Ένωσης», έχοντας όμως σε πρώτη φάση δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Basket League. Στο Eurocup θα μπορεί να παίξει από τη φάση των «32» και μετά, εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν την πρόκριση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, που έχει ήδη εκτινάξει το μπάτζετ της ομάδας πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται οι φόροι), δεν σταματά εκεί. Η ΑΕΚ πιθανότατα θα κινηθεί ΚΑΙ για έναν ευέλικτο ψηλό, αλλά όχι άμεσα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα εκτιμά πως ένας τέτοιος παίκτης θα βοηθήσει κι άλλο τη front line που έχει περισσότερο βαριά κορμιά κι όχι αθλητικούς παίκτες. Πάντως η απόφαση για ψηλό ίσως να αργήσει, δεδομένου ότι ο προπονητής της «Ένωσης» θέλει να δει πώς θα λειτουργήσει η ομάδα του όταν επιστρέψει στη δράση ο (επίσης βαρύς) Ζήσης Σαρικόπουλος.

Για την ώρα αυτό που προέχει για την ΑΕΚ είναι να αδειάσει μια θέση ξένου για να δηλωθεί ο Κούπερ. Ο Όου Ντι Ανοσίκε δεν υπολογίζεται καθόλου, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την αποδέσμευσή του. Ο Φιλ Σκραμπ έχει κερδίσει πόντους με τις τελευταίες του εμφανίσεις, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός (έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από Ισπανία και Τουρκία) για να παίζει περισσότερο και να εξελιχθεί. Ο Κρις Γουόρεν δεν χωρά πλέον, αλλά πρέπει να λύσει το ακριβό συμβόλαιό του. Πάντως δεδομένου ότι Κούπερ και Άρμστεντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχές στα τέσσερα εναπομείναντα ματς του Eurocup, είναι δύσκολο να φύγουν άμεσα Σκραμπ και Γουόρεν. Ένα σενάριο-που δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί-θέλει την ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Κούπερ να μη δηλώνει τον Μάλκολμ Άρμστεντ (που συν τοις άλλοις ήρθε με θλάση και είναι άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος) και να μη συνεχίζει τη συνεργασία μαζί του. Όλα θα αποσαφηνιστούν προσεχώς…

Για την ώρα στην ΑΕΚ εστιάζουν στον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (19:00). Δεδομένου του ενθουσιασμού του κόσμου για τις συνεχείς νίκες και τις ηχηρές μεταγραφές, οι αισιόδοξοι κάνουν λόγο για περισσότερους από 10.000 θεατές στις κερκίδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: