Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Στο μυαλό μόνο η Μπάγερν!!


Στο μυαλό μόνο η Μπάγερν!

Στο παρελθόν ανήκουν για τον Ολυμπιακό τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στη Λεωφόρο, με τους παίκτες να ακολουθούν κανονικά πρόγραμμα προπόνησης εν όψει του αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες στη Λεωφόρο και ανάγκασαν στη ματαίωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν για το πρωτάθλημα, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, δουλεύοντας περισσότερο στην τακτική. Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δούλεψαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα. Παράλληλα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και τη σωστή οργάνωση στην άμυνα.

Όσον αφορά τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής: ο Μποτία έκανε θεραπεία έκανε, συνεχίζοντας με ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ατομικό με μπάλα έκανε ο «Τσόρι», θεραπεία συνέχισε και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κινήθηκε συντηρητικά. Το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, ενώ για τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: