Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μαυροειδής: «Ομάδα πρωταθλητισμού η ΑΕΚ»


Μαυροειδής: «Ομάδα πρωταθλητισμού η ΑΕΚ»

Σύνολο που βελτιώνεται διαρκώς μέσα από τις προπονήσεις και τις προσθήκες χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά τη νίκη στην Κηφισιά, ενώ δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του.

«Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, που είναι ομάδα πρωταθλητισμού, πρέπει να κερδίζεις κάθε ματς. Νομίζω πως η ομάδα έχει βελτιωθεί, έχουν υπάρξει προσθήκες και έρχονται καλύτεροι παίκτες και ο στόχος είναι να κερδίζουμε. Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κυρίως λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών, δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε όπως πρέπει για όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει και κούραση. Σήμερα το ελέγξαμε από νωρίς και πρέπει να το κάνουμε αυτό σε όλα τα παιχνίδια», δήλωσε ο σέντερ της ΑΕΚ που τιμήθηκε από τη μέχρι πρότινος ομάδα του.

«Είναι δύσκολο να μπαίνεις σε μια άλλη ομάδα που παίζει Ευρώπη. Εξαρτάται καθαρά από τον παίκτη. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Γίνονται προσθήκες. Πρέπει κάθε στιγμή να είσαι συγκεντρωμένος και να μην μένεις πίσω, για να μην σε αφήσει πίσω η ομάδα. Αγάπησα την Κηφισιά, με βοήθησαν πολύ για να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Τους αγαπάω, αλλά δεν μπορώ να τους χαριστώ», τόνισε για το σύλλογο που μέχρι προ δύο εβδομάδων αποτελούσε σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: