Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Βεργέτης: «Αφιερωμένη η νίκη στον Φούλοπ»!


Βεργέτης: «Αφιερωμένη η νίκη στον Φούλοπ»

Μια σπουδαία νίκη χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Ατρόμητο ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης και την αφιέρωσε στη μνήμη του Μάρτον Φούλοπ που έφυγε την περασμένη εβδομάδα από τη ζωή.

Το γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση παραδέχθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης πρόσθεσε παράλληλα ότι πρόκειται για μια σπουδαία νίκη την οποία αφιέρωσε στη μνήμη του Μάρτον Φούλοπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μάρτον Φούλοπ, σε αυτή τη μεγάλη προσωπικότητα. Ενός ανθρώπου που στόλισε τον Αστέρα και έκανε το αστέρι του Αστέρα να λάμπει πιο ψηλά και ο Αστέρας θα τον φωτίζει όπου και να είναι.

Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια. Κάναμε μία μίνι προετοιμασία την περίοδο της διακοπής διότι έχουμε και συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε καλά διαστήματα όπως ένα δεκάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα καλό τέταρτο στο τέλος του δευτέρου. Όταν πετύχαμε το γκολ θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Ο Γιάννου έλειπε λόγω εθνικής και έκανε προπονήσεις χωρίς ιδιαίτερη ένταση γι αυτό προτιμήθηκε ο Παπαδόπουλος. Ακόμη τον Γιάννου τον θέλουμε και για το παιχνίδι με την Σπάρτα ώστε να είναι πιο φρέσκος.

Τα παιχνίδια του Αστέρα είναι χορταστικά από άποψη θεάματος, έχουν ένταση αλλά δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό σε κάθε παιχνίδι. Δουλέψαμε αυτές τις μέρες αλλά δεν είχαμε τον ρυθμό όπως τα άλλα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: