Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

«Ανάσα» για Σοσιεδάδ!


«Ανάσα» για Σοσιεδάδ

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, η Σοσιεδάδ νίκησε με 2-0 τη Σεβίλλη στο «Ανοέτα και ανέβηκε βαθμολογικά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Primera Division.

Η Σοσιεδάδ νίκησε με 2-0 τη Σεβίλλη στο Σαν Σεμπαστιάν, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Primera Division και πήρε βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια της να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας ένα αγώνα περισσότερο και περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Αντίθετα, οι κάτοχοι του Europa League έμειναν στο -4 από τις προνομιούχες θέσεις, έχοντας ένα αγώνα περισσότερο και δείχνοντας πως δε βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτόν τον καιρό.

Οι Βάσκοι είχαν την περισσότερη ώρα την πρωτοβουλία των κινήσεων και σκόραραν με τους Αγκιρέτσε και Χάβι Πριέτο μέσα σε ένα πεντάλεπτο.


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ελουστόντο, Γκονζάλεθ, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Ιγιαραμέντι, Πάρντο, Μπρούμα (61’ Ουαρθάμπαλ), Χάβι Πριέτο, Κανάλες (79’ Μπεργκάρα), Αγκιρέτσε

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Φερέιρα, Ραμί, Αντρεόλι (20’ Κολοτζέτζακ), Τρεμουλινάς, Ν’ Τζοντζί, Κρικόβιακ, Βιτόλο, Ιμπόρα, Ρέγες (61’ Κονοπλιάνκα), Ιμόμπιλε (73’ Γκαμεϊρό) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: