Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΟΣ στη Λεωφόρο: Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο!! (pics)


ΧΑΟΣ στη Λεωφόρο: Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! (pics)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου στο άκουσμα της απόφασης του διαιτητή και του παρατηρητή να μην γίνει το παιχνίδι.

Ξέφυγε η κατάσταση στο γήπεδο της Λεωφόρου στο άκουσμα της απόφασης του διαιτητή και του παρατηρητή να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οπαδοί του τριφυλλιού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αρχικά ένας στη συνέχεια πολλοί περισσότεροι, και κατευθύνθηκαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

inner

Ακολούθησαν συμπλοκές και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών και των αστυνομικών. Κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς είχαν και πυροσβεστήρες στα χέρια.

inner

Ακολούθησαν εικόνες "πολέμου" μεταξύ των δύο πλευρών προς την πλευρά του πετάλου που βρίσκονται οι οργανωμένοι στη Θύρα 13. Τα επεισόδια στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στις άλλες θύρες με τις μάχες μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας να εξελίσσονται σε πολλά σημεία του γηπέδου.

inner

Τα ΜΑΤ υποχρεώθηκαν να ανέβουν και στις κερκίδες του γηπέδου με τα επεισόδια να γίνονται και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: