Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Θεοδωρίδης: «Χάσαμε τσάμπα τους βαθμούς»


Θεοδωρίδης: «Χάσαμε τσάμπα τους βαθμούς»

Στο γεγονός πως η Καλλονή θα έπρεπε και θα μπορούσε να πάρει βαθμό κόντρα τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες» ο Θαλής Θεοδωρίδης.

Ο τεχνικός των Μυτιληνιών τόνισε πως ήξεραν τη δυσκολία της αναμέτρησης και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να πάρουν την ισοπαλία. Ανέλυσε τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος και πιστεύει πως πάλεψαν και περιμένει το ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας για την ομάδα μου, η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών το έκανε ακόμα δυσκολότερο. Είχαμε σχεδιάσει να ‘φορτώσουμε’ το κέντρο με παίκτη παραπάνω, το πετύχαμε, ξέραμε ότι ο ΠΑΣ παίζει με δύο αμυντικά χαφ, παίξαμε με πολλά χαφ και τον Γεωργίου στα πλάγια. Ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες και τελικά πέτυχε το γκολ και προηγήθηκε. Εμείς, στη συνέχεια, κάναμε κάποιες προϋποθέσεις για να γίνουμε επικίνδυνοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αναγκάσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίξει ανορθόδοξα με μεγάλες μπαλιές από τους στόπερ ή τον τερματοφύλακα και, μέχρι την ισοφάριση, ήμασταν πολύ καλοί.

Παραδόξως, ενώ έπρεπε να συνεχίσουμε στην ίδια ένταση, η διάθεση του ΠΑΣ να ‘γυρίσει’ το ματς και το άγχος το δικό μας, μας οδήγησε να οπισθοχωρήσουμε και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Χάσαμε ένα ματς που μπορούσαμε και έπρεπε να πάρουμε κάτι. Αγωνιστήκαμε, αλλά δεν το καταφέραμε.

Με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική, πρέπει να πάμε για τους τρεις βαθμούς. Θα πιέσουμε, θα τρέξουμε και θα κάνουμε ευκαιρίες να πάρουμε αυτό το ματς που το χρειαζόμαστε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: