Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Δέλλας: «Δεν είναι εύκολη η κατάσταση»


Δέλλας: «Δεν είναι εύκολη η κατάσταση»

Δεν υπάρχει επιλογή από το να συνεχίσουν όλοι τη δουλειά και μέσω αυτής να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα, δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος παραδέχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη τύπου του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» ανέφερε ότι οι παίκτες του δεν άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιλογή από το να συνεχίσουν τη δουλειά και να έρθουν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, κάτι που πιστεύω ότι το δικαιούμασταν βάση της εικόνας των ευκαιριών. Είχαμε την υπεροχή σε πολύ μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού παρ’ όλα αυτά δεν πήραμε τίποτα. Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να παρουσιάσουμε και άλλη βελτίωση στη συνέχεια. Τα παιδιά προσπάθησαν σήμερα, είχαν τον έλεγχο αλλά σε μία στιγμή αδράνειας το πληρώσαμε, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε εμείς βάση των ευκαιριών μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας και μέσω αυτής θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα σύντομα.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο ψυχολογικό και αγωνιστικό πάνε μαζί. Για να έχεις καλή ψυχολογία πρέπει να είσαι και αγωνιστικά καλός. Τα παιδιά προσπάθησαν σήμερα μπροστά σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε πως είχαμε τον έλεγχο και δημιουργούσαμε προβλήματα στον Αστέρα από ότι ο Αστέρας σε εμάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: