Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Σάκοτα: «Θέλουμε καιρό τον Κούπερ»


Σάκοτα: «Θέλουμε καιρό τον Κούπερ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ είναι κοντά στον Ντι Τζέι Κούπερ ενώ άφησε ανοιχτά τα πάντα για περαιτέρω ενίσχυση.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ στην Κηφισιά, αλλά και την ευκαιρία που είχε να δώσει ανάσες στους παίκτες του δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη στο Ζηρίνειο.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ειδικά από την στιγμή που προερχόμασταν από συνεχόμενα ταξίδια. Ο αντίπαλος είχε πολύ καλά αποτελέσματα φέτος, παρόλο που είχε χάσει εντός έδρας κάποια ματς. Σεβαστήκαμε την Κηφισιά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής. Δεν κουράστηκαν τα παιδιά. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά. Συνεχίζουμε τώρα», ανέφερε.

Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, απάντησε: «Δεν βιαζόμαστε. Συμβαίνουν ταυτόχρονα κάποια πράγματα. Όσον αφορά τον Κούπερ, το προσπαθούμε καιρό. Δεν ξέρουμε πού ακριβώς είμαστε. Τον θέλουμε καιρό τον παίκτη. Ο Άρμστεντ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει έναν τραυματισμό. Θα δούμε. Αν μπορούσαμε να τους έχουμε όλους, θα ήταν καλό. Για ψηλό, περιμένουμε να γυρίσει ο Σαρικόπουλος».

Ερωτηθείς για τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του Φιλ Σκραμπ, απάντησε: «Ήταν καιρός να δώσουμε ευκαιρία στον Σκραμπ. Είχαμε στο μυαλό μας από το καλοκαίρι, ότι ήρθε χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία. Πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα. Δεν έχει περιθώρια να κάνει λάθη. Σκεφτόμουν να του δώσω ευκαιρία για να δείξει κάποια πράγματα και μας βοήθησε. Εμείς σκεφτόμασταν, επειδή έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας, να βρεθεί τρόπος να παίζουν κάποια από τα παιδιά, που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ο Σκραμπ έχει δύο χρόνια συμβόλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: