Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Ατρόμητος τον κοντράρει, όχι ο ΠΑΟΚ και ο ΠAO!!

«Ντου από Παντού» για τον Ατρόμητο που κάνει τη ζωή του Ολυμπιακού δύσκολη! Πως και γιατί; Διαβάστε στον γνωστό – άγνωστο.
Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Ότι αντί να κοντράρουν τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, το κάνει ο Ατρόμητος.
Τα κάστανα από την φωτιά
Ενώ, δηλαδή, υποτίθεται ότι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν σαν άμεσο στόχο και θέλουν όσο τίποτα άλλο να κόβουν βαθμούς στα ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, σαν παραδοσιακοί ανταγωνιστές που είναι, δεν συμβαίνει αυτό. Οι Περιστεριώτες είναι, τελικά, αυτοί που βγάζουν τα κάστανα του ανταγωνισμού από την φωτιά. Μόνο αυτοί ζορίζουν τους ερυθρόλευκους.
Οι κορυφαίοι
Το ματσάκι στο Περιστέρι είχε ενδιαφέρον. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, άλλωστε. Κορυφαίοι ήταν από την μια πλευρά οι Μανιάτης – Ρομπέρτο κι από την άλλη ο Ούμπιντες, όμως εγώ θέλω να το πάω και λίγο παρακάτω.
Δυο βαθμούς ο Παναθηναϊκός
Θέλετε να δούμε τι έχει κάνει η κάθε ομάδα με τον Ολυμπιακό φέτος και πέρυσι;
Στο προηγούμενο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός πήρε δυο βαθμούς με ισοπαλίες κόντρα στον Ολυμπιακό. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2 και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1. Και φέτος έχασε 0-1 στην Λεωφόρο.
Άρα, οι πράσινοι μετράνε δυο πόντους με τον αιώνιο αντίπαλό τους. Κι απομένει ένα ματς στο Γ. Καραϊσκάκης.
Δυο και ο ΠΑΟΚ
Ο δικέφαλος; ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-0 την προηγούμενη σεζόν. Δυο βαθμοί πέρυσι. Και φέτος τεσσάρα στον Γ. Καραϊσκάκης. Δυο βαθμοί, λοιπόν. Συν ένα παιχνίδι που απομένει στην Τούμπα.
Τέσσερις ο Ατρόμητος κι ένα σπάσιμο αήττητου
Ο Ατρόμητος; Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1 στον α’ γύρο πέρυσι. Και Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-3 στην μοναδική εγχώρια ήττα των ερυθρόλευκων πέρυσι και φέτος. Στο Γ. Καραϊσκάκης, μάλιστα.
Τρείς βαθμοί, συν ένας απόψε, ίσον τέσσερις. Κι ένα σπάσιμο αήττητου! Ακόμα, όμως, και στα παιχνίδια που κέρδισε ο Ολυμπιακός, όπως το 2-1 στον α’ γύρο φέτος, ντέρμπι έγινε. Του βγήκε η ψυχή. Με τα χίλια ζόρια.
Αήττητος από ΠΑΟΚ, στα ίσια με Παναθηναϊκό
Είναι, όμως, και κάτι ακόμα. Ο Ατρόμητος πέρυσι στα πλέι οφ νίκησε δυο φορές τον ΠΑΟΚ. Στην κανονική διάρκεια; ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-0, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-0. Αήττητοι οι Περιστεριώτες, δηλαδή. Και φέτος στον α’ γύρο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1.
Με τον Παναθηναϊκό; Πέρυσι Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-2, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1. Και φέτος Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2. Απόλυτη ισορροπία.
Έχει ανέβει επίπεδο
Με τέτοιες εμφανίσεις και με τέτοια αποτελέσματα, είναι απορίας άξιο πως ρωτάνε ακόμα και σήμερα κάποιοι «πότε θα ανέβει επίπεδο ο Ατρόμητος;». Δηλαδή, δεν έχει ανέβει; Τι πρέπει να κάνει; Να ρίχνει τεσσάρες σε όλους; Ούτε η Μπαρτσελόνα πλέον δεν μπορεί να το κάνει αυτό…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: