Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 με τον Ολυμπιακό ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Λουίτζι Τσέναμο.

«Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»
Τα πλέι οφ και το να μπει η ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση είναι ο στόχος του Ατρομήτου, σύμφωνα με τον Λουίτζι Τσέναμο.

Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου μίλησε μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και αναφέρθηκε στο μέλλον των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες απέδειξαν τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το δείχνει σε κάθε ματς αυτό. Εμείς σε κάθε ματς παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς, αυτός είναι ο στόχος μας. Έγινε ένα ισορροπημένο ματς και το 0-0 είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις να πετύχουμε γκολ, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει, αλλά να δεχθούμε κιόλας από τον Ολυμπιακό. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας και στα υπόλοιπα ματς. Ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη, που και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Εμείς θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα πλέι οφ. Σημασία δεν έχει σε ποια θέση πας στα πλέι οφ, αλλά σε τι κατάσταση παίζεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: