Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Δύσκολα για Άρη»

841949
Ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά σχολίασε και το σημερινό(13/1) παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Καλλονή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Πανθρακικό και την φετινή πορεία: «Στήσαμε μια ομάδα από την αρχή και ο στόχος που είχαμε θέση είναι αυτός της παραμονής. Μας αρέσει που βρισκόμαστε στην έκτη θέση και το σημαντικό είναι η σταθερή πορεία που έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Μια καινούργια ομάδα που παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που κοιτάμε και μας ικανοποιεί και ευχόμαστε να συνεχιστεί είναι καλή και σταθερή εικόνα που δείχνουμε από την αρχή. Έχουμε μια ομάδα με πλάνο, μεθοδικότητα και καλή οργάνωση, έχουμε σκοράρει στα 16 από τα 18 παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Για τον Ίγκορ: «Είναι αλήθεια ότι έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, είναι μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα, είναι πολύ χρήσιμος και πέρα από την προσφορά του με τα γκολ, και η παρουσία του και η επαγγελματικότητα του μας έχει χαροποιήσει πάρα πολύ».
Για τον Κάσες: «Και αυτός έχει κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν βοηθήσει τα οποία είναι πίσω από τα φώτα αλλά κάνουνε πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Έχει γίνει πολύ καλό ψάξιμο φέτος και αυτό δείχνει να αποδίσει. Πάντα μία μεταγραφή έχει το ρίσκο τους αλλά εμάς μας έχουν βγει σε πολύ μεγάλο ποσοστό».
Για τις ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι το θέμα του πρωταθλητή έχει ξεκαθαρίσει και από εκεί και πέρα οι τέσσερις ομάδες για τα πλέι οφ έχουν ήδη έναν βαθμό ασφαλείας(ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Αστέρας Τρίπολη και Ατρόμητος). Από εκεί και πέρα είναι ένα γκρουπ ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή».
Για το Καλλονή –Άρης: «Είναι πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι και για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Μια επιτυχία του Άρη θα δώσει κουράγιο σε όλους που ασχολούνται με την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια, γιατί πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι πρόβλημα το ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, θεωρώ ότι αποδυναμώθηκε σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Έφυγαν ποδοσφαιριστές που ήταν χρήσιμοι, ενώ έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τίποτα, βάλτε και την απώλεια του Ουντότζι που έχει αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι δυο παίκτες οι οποίοι ήταν κολώνες στην περσινή ομάδα(Αγκάνθο και Πουλίδο), στον πρώτο γύρο δεν βοήθησαν όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του Άρη.
 Από εκεί και πέρα με ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: