Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Το... σήκωσε ο Χάινκες!

Οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στην κατάκτηση... όλων! Θα ήταν άδικο να μην βγει. Γι’ αυτό και ο Γιουπ Χάινκες αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2013!

Το... σήκωσε ο Χάινκες
Καθοδήγησε από τον πάγκο την Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις... πηγές που θα μπορούσε να πιει νερό.

Από τα βασικά, εντός Γερμανίας, με πρωτάθλημα και Κύπελλο, στο ύψιστο, την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάπως έτσι είναι άκρως φυσιολογικό που ο Γιουπ Χάινκες αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2013 και σήκωσε ακόμα ένα βραβείο –προσωπικό αυτή την φορά- στο Γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (πρωτάθλημα με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Γιούργκεν Κλοπ (φιναλίστ Τσάμπιονς Λιγκ με Ντόρτμουντ), όμως δεν ήταν ικανοί να στερήσουν την κούπα απ’ τον πρώην τεχνικό των Βαυαρών!

«Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ απόψε. Σημαίνει πολλά για μένα, στο φινάλε της καριέρας μου. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους, όχι μόνο σε μένα. Στους παίκτες, αλλά και στον καθένα που δούλευε την περσινή σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου. Ήμασταν ευλογημένοι που είχαμε παίκτες παγκοσμίου επιπέδου που έπαιξαν εξαιρετικά μέσα στη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στο να φτιάξουμε την ομάδα και να πρωταγωνιστήσει πέρσι. Πριν δέκα χρόνια, δεν θα το είχα ονειρευτεί καν αυτό. Είμαι χαρούμενος πολύ, σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε κατά τη βράβευσή του ο Γερμανός κόουτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: