Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Μάχη στο ΟΑΚΑ για την παραμονή!

Η 15η της Superleague, Καλλονή και ο τελευταίος, Άρης κοντράρονται σήμερα (13/1, 19:30) στο ΟΑΚΑ για την 19 αγωνιστική, ενώ ο Σ. Παπαδόπουλος δεν ξέρει ποιους παίκτες έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει.

Μάχη στο ΟΑΚΑ για την παραμονή
Ο Άρης έχει να δώσει ένα καθοριστικό παιχνίδι σήμερα (13/1, 19:30) με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία και ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν γνωρίζει καν ποιους ποδοσφαιριστές μπορεί να υπολογίζει. Τις δύο ομάδες χωρίζουν οκτώ πόντοι με τους τυπικά γηπεδούχους να βρίσκονται στην 15η με 19 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους με 11 στην τελευταία.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε 23 παίκτες στην αποστολή, διότι θα ξεκαθαρίσει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μπουγαϊδης, Βλάχος, Καμινιώτης και Γουναρίδης.

Η ΕΠΟ δεν εξέδωσε δελτία για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «κιτρίνων», διότι ο σύλλογος δεν έχει φορολογική ενημερότητα, καθώς έπαψε να ισχύει μετά την απόρριψη της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Η ΠΑΕ έχει υποβάλλει από την περασμένη Παρασκευή νέα αίτηση και περιμένει την έκδοση προσωρινής διαταγής. Αυτό θα γίνει σήμερα ή αύριο. Στην πρώτη περίπτωση ο 46χρονος τεχνικός θα έχει παραπάνω επιλογές για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Από την άλλη επιστρέφει ο Τάτος, που είχε αποβληθεί στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εξέτισε την ποινή του με τον Απόλλωνα, ενώ ο Οικονομόπουλος θα λείψει σήμερα λόγω καρτών.

Αναλυτικά οι 23 «εκλεκτοί»: Αγκάνθο, Πουλίδο, Μπουζάνη, Ρένια, Αγγελούδη, Βλάχο, Γιαννίτση, Γουναρίδη, Διούδη, Ηρακλή, Καμινιώτη, Καραγκούνη, Κοτσαρίδη, Κουσίδη, Κύργια, Μανιά, Μαργαρίτη, Μπουγαΐδη, Νταμαρλή, Παπαδόπουλο, Σουνά, Τάτο, Τσουμάνη.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» ο Γιάννης Ματζουράκης έχει ευχάριστα νέα, διότι ο Περόνε ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ για πρώτη φορά μπορεί να υπολογίζει τον Ζακουανί που αποκτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου, ενώ οι Φουρλάνος και Κεϊτά είναι για δεύτερη φορά στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές: Σιδεράκης, Χογκ, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Βαλιός, Γάλας, Φαρία, Κειτά, Κάλφας, Μαρσέλο, Φουρλάνος, Γιουκαρής, Ευαγγελιδάκης, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης και Νιαμπούγιου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: