Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Λαζαρίδης: «Η καλύτερή μας εμφάνιση»

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Νίκο Λαζαρίδη. «Δείχνουμε χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι» τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.

Λαζαρίδης: «Η καλύτερή μας εμφάνιση»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ατρομήτου, αλλά και το αποτέλεσμα (0-0) απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στη NOVA. Ο αμυντικός των «κυανόλευκων» έκανε λόγο για την καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του, η οποία, όπως τόνισε, έχει συνέχεια και δείχνει χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι.

Παράλληλα, μίλησε για τη συμβολή του Γιώργου Παράσχου στην φετινή πορεία, το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας, αλλά και το μεγάλο του όνειρο, που είναι να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες και είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και τον βαθμό, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε μεγάλη συνέχεια, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Ο Ατρόμητος δείχνει χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι και κυνηγάει τους 3 βαθμούς. Κάθε ματς που περνάει θέλουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία. Να κρατήσουμε την τρίτη θέση. Κρατάμε το βαθμό και την εμφάνιση και κοιτάμε παρακάτω» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και κλείσαμε κατάλληλα όλους τους χώρους. Είναι σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ από τον Ολυμπιακό. Είχαμε παραπάνω κίνητρο. Δεν κινδυνέψαμε από τα πλάγια ούτε αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει με πρόσωπο. Τα βγάλαμε γιατί τα δουλέψαμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Τον περιμέναμε καλύτερο τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως η ομάδα μου δεν άφησε τον Ολυμπιακό να βγάλει τα καλά του στοιχεία. Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Δεν έχουμε να διορθώσουμε μεγάλα πράγματα, λεπτομέρειες υπάρχουν βέβαια.

Ο προπονητής έχει συμβάλλει στη σταθερότητα της ομάδας αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για κλήση στην Εθνική, άλλοι είναι οι αρμόδιοι να απαντήσουν. Είναι όνειρο να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο. Το πιο σημαντικό είναι τα πλέι οφ και εκεί πρέπει να πέσει το βάρος. Μετά ο πρώτος στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να διεκδικήσουμε τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: