Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πλησιάζει ο Όλσεν!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Πάτρικ Όλσεν, ενώ την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν και για στόπερ.

Πλησιάζει ο Όλσεν
Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Πάτρικ Όλσεν να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αν και από τη διοίκηση του συλλόγου τηρείται σιγή ιχθύος για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκείνο που λένε στο «τριφύλλι» είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουν για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Δανού αμυντικού χαφ της Ίντερ.

Στη χθεσινή επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο Κορωπί υπήρξε σχετική συζήτηση με τον Γιάννη Αναστασίου, όμως τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο 20χρονος παίκτης φέρεται να επιθυμεί να παίξει στους «πράσινους» αντί να δοθεί σε μία μικρότερη ιταλική ομάδα.

Για αυτό τον λόγο είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τους «νερατζούρι» μέχρι το καλοκαίρι με την προοπτική να ανανεωθεί ο δανεισμός για ακόμη έναν χρόνο, εφόσον ο παίκτης αγωνιστεί σε οχτώ ματς.

Σύμφωνα με την SportDay, η περίπτωση του Όλσεν έχει σχέση και με την υπόθεση του Τάσου Λαγού, αφού ο νεαρός χαφ αναμένεται να απαντήσει σύντομα στην πρόταση που έχει δεχθεί από το «τριφύλλι».

Αν απαντήσει αρνητικά, τότε οι ιθύνοντες του συλλόγου θα προχωρήσουν για τον Όλσεν, αφού μοιάζει δύσκολο να παίζει ένας παίκτης που θα φύγει.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις και για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας, αφού ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ίσως η ενίσχυση στα μετόπισθεν να γίνει, όπως στην περίπτωση του Δανού χαφ της Ίντερ, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: