Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Κάσες: «Χαίρομαι για τους φιλάθλους μας»

Τη χαρά του για την νίκη απέναντι στην Ξάνθη (2-1) εξέφρασε ο Κάσες, την οποία αφιέρωσε στους φιλάθλους. «Περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια», πρόσθεσε ο μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού.

Κάσες: «Χαίρομαι για τους φιλάθλους μας»
Χαρούμενος για τη νίκη του Πανθρακικού με 2-1 επί της Ξάνθης φάνηκε ο Κάσες, την οποία αφιέρωσε στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Την προσπάθεια να πάρουν περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια θα καταβάλουν οι Θρακιώτες σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεσοεπιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη Nova:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Αυτή είναι η πρώτη νίκη κόντρα στην Ξάνθη και χαίρομαι και για τους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και θα δούμε στη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος εδώ, ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα να παίζει κάποιος και έχω συμβόλαιο μέχρι το 2015 και εάν κάποια ομάδα με θέλει θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με το σύλλογο».

Ενώ ο Μπαϊκαρά τόνισε:

«Θέλαμε πολύ το παιχνίδι και δεν είχαμε πολύ καθαρό μυαλό. Πήραμε τη νίκη, είμαστε ευχαριστημένοι και κοιτάμε μπροστά. Ξέραμε ότι θα σκοράρουμε και δεν είχαμε άγχος. Στόχος μας είναι να μείνουμε και μετά ό,τι έρθει ευχάριστο θα είναι. Μετά τα επόμενα παιχνίδια εάν συνεχίσουμε έτσι θα θέσουμε νέους στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: