Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Από τα καλύτερα ματς φέτος»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό έμεινε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος.

«Από τα καλύτερα ματς φέτος»
Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατά τη γνώμη μου έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι από την πλευρά μας δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Παίξαμε στα ίσια. Κοιτάξαμε από την αρχή να πρεσάρουμε, να κυνηγήσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Για αυτό ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι αντιμετώπισε τόσες πολλές δυσκολίες, γιατί δεν μπορούσε να αναπτυχθεί από πίσω όπως συνηθίζει σε όλα τα ματς.

Ο κόσμος που ήρθε και είδε το παιχνίδι, πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος άσχετα αν δεν μπήκε γκολ. Ήταν από τα καλύτερα ματς που έγιναν στο πρωτάθλημα. Μακάρι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς για να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση. Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Champions League», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Παράσχου, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ποιες ήταν οι οδηγίες που δώσατε, γιατί είδαμε ότι ο Ατρόμητος δεν δέχτηκε φάσεις ούτε από τα άκρα.

«Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι τα άκρα και οι ακραίοι οπισθοφύλακες. Το ότι σταματήσαμε τον Χολέμπας που είναι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής και με τις βοήθειες που υπήρχαν από τα χαφ προς τους αμυντικούς μας, πιστεύω εκεί ήταν όλο το μυστικό. Δεν μπορούσε να αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός τα άκρα του. Και ο Χολέμπας και οι δύο ακραίοι κυνηγοί είναι πολύ καλοί. Μπήκε μετά ο Βάις και εκεί είχαμε κάποια προβλήματα, γιατί δεν υπήρχε καλή αλληλοκάλυψη των Μπρίτο και Γιαννούλη. Στα τελευταία λεπτά είχαμε τα προβλήματα».

Στις λεπτομέρειες πιστεύετε ότι αδικείστε από το αποτέλεσμα;

«Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αν δεχτήκαμε εις βάρος μας δύο-τρία σφυρίγματα, δεν έχει νόημα. Είχαμε εμείς πάντως πιο σημαντικές ευκαιρίες. Σίγουρα υπήρχε το δοκάρι του Ολυμπιακού, αλλά η απόκρουση του Ρομπέρτο ήταν τρομερή. Αυτό το παιδί αποδεικνύει ότι είναι μεγάλος γκολκίπερ».

Τι σας έλειψε για να πάρετε τη νίκη;

«Αυτό που μας έλειψε ήταν η τελική μας πάσα. Χαλάσαμε πολλές επιθέσεις μας κυρίως στην κόντρα. Για παράδειγμα η πάσα του Νάστου που έκανε την παράλληλη και δεν βρήκε τον Ιγκλέσιας, ήταν μία χαρακτηριστική φάση».

Είστε ικανοποιημένος από το πώς ανταποκρίθηκαν οι Καραμάνος και Δημούτσος στους νέους τους ρόλους στα άκρα της επίθεσης;

«Έτρεξαν πάρα πολύ αυτά τα παιδιά. Ο Καραμάνος ειδικά έτρεξε πολύ για 94 λεπτά. Βοηθούσαν πολύ τους αμυντικούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: