Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Επιστρέφει το «κανόνι» της Άρσεναλ!

Με τον Ολιβιέ Ζιρού στο αρχικό της σχήμα θα παραταχθεί η Άρσεναλ στο σημερινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα. «Θα έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας», τόνισε ο Βενγκέρ.

Επιστρέφει το «κανόνι» της Άρσεναλ
Σε αποστολή της Άρσεναλ επέστρεψε ο Ολιβιέ Ζιρού για το σημερινό παιχνίδι στην έδρα της Άστον Βίλα.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος απουσίασε από τα δύο τελευταία ματς των «κανονιέρηδων» λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, τέθηκε στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ.

Το σημερινό παιχνίδι στο Βίλα Πάρκ του Μπέρμινγχαμ είναι πολύ κρίσιμο για την ομάδα του Λονδίνου, η οποία μετά τις χθεσινές νίκες των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παρά την επιστροφή του Ζιρού, πάντως, ο Βενγκέρ φέρεται να προσπαθεί να φέρει στο «Έμιρεϊτς» τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος κάνει μέχρι στιγμής εξαιρετική σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Αλσατός τεχνικός φρόντισε με δηλώσεις του να διαψεύσει τις φήμες: «Ο κόσμος θέλει συνεχώς καινούργια ονόματα αλλά το σημαντικό για εμάς είναι ότι επιστρέφει ο Ζιρού. Ήταν λίγο κουρασμένος πρόσφατα αλλά τώρα είναι αναζωογονημένος και είμαι σίγουρος πως θα έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας μας στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Πόλ Λάμπερτ, ζήτησε τη βοήθεια των οπαδών της ομάδας για το δύσκολο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη φορμαρισμένη Άρσεναλ. Οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών και της ομάδας διαταράχτηκαν από τον αποκλεισμό-σοκ της προηγούμενης εβδομάδας για το Κύπελλο Αγγλίας από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως ο Λάμπερτ στις δηλώσεις του προσπάθησε να είναι ενωτικός.

«Δεν έχω πρόβλημα με τον κόσμο. Αν η ομάδα δεν αποδίδει καλά είναι λογικό οι φίλαθλοι να εκφράζουν την αγανάκτησή τους. Όμως είμαστε ένα νεανικό σύνολο και ελπίζουμε πως στο παιχνίδι με την Άρσεναλ θα έχουμε τη συμπαράστασή τους». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: