Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Βεργέτης: «Ενωμένοι ξεπεράσαμε το Κύπελλο»

Για την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πλατανιά μίλησε ο προπονητής των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης. Ενωμένοι ξεπέρασαν την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, τόνισε.

Βεργέτης: «Ενωμένοι ξεπεράσαμε το Κύπελλο»
Η εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Πλατανιά δεν θύμισε σε τίποτα την εικόνα των Αρκάδων στην ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης.

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού.

Για τον αγώνα:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην αμυντική μας οργάνωση και λειτουργία. Ο αντίπαλος δεν έγινε επικίνδυνος προς στην εστία μας. Ήμασταν καλοί και στην ανάπτυξη και την επίθεση. Η ομάδα δείχνει ότι συνεχίζει τα καλά στοιχεία που είχε και στα Γιάννινα. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί ενωμένοι να ξεπεράσουμε την κακιά στιγμή στο Κύπελλο. Πρέπει, όμως, να έχουμε διάρκεια».

Για τον Μπαράλες:

«Πειθαρχικά λειτουργείς στο επαναλαμβανόμενο λάθος και όχι στο λάθος της στιγμής. Συζήτησα με τον Μπαράλες και μου είπε ότι σε μία φάση που τον καβάλησε ο αντίπαλος, που έπαιξε με τα χέρια και του έκανε φάουλ, ο διαιτητής έδωσε χέρι. Μου είπε ότι ήταν λάθος η αντίδραση του, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Δεν πρέπει μετά από αυτά να τιμωρήσεις. Στην επανάληψη πρέπει».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πολλές ομάδες έχουν αρχίσει να αποκτούν ομοιογένεια. Οι ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία γίνονται πιο επιθετικές και αυτό θα δυσκολέψει τους επόμενους αγώνες. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: