Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τσιώλης: «Ντροπή...»

Πικραμένος από τη νέα ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα και κυρίως από την άσχημη παρουσία της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης που έδωσε σύνθημα άμεσης ανάκαμψης.

Τσιώλης: «Ντροπή...»
Πλήρως απογοητευμένος από το «βαρύ» 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε για την αποχώρηση του «ηγέτη» της ομάδας του, Ντε Βινσέντι, ωστόσο τόνισε πως οι Γιαννιώτες οφείλουν άμεσα να συνέλθουν και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ανησυχώ, είναι η δεύτερη φορά που δείχνουμε τέτοια εικόνα. Είναι ντροπή το αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ. Βέβαια, υπήρξαν στιγμές που έγειραν το ματς, όπως η μεγάλη φάση που είχαμε με τον Ιλιτς πριν τελειώσει το ημίχρονο και το γκολ του Απόλλωνα αμέσως μετά. Στη συνέχεια πήγαμε να αντιδράσουμε, όμως ήρθε το δεύτερο γκολ που μας έβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, η ομάδα έχασε τον ηγέτη της, τον Ντε Βινσέντι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να συνέλθουμε γρήγορα γιατί θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, είναι μια ιστορική ομάδα, που επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα. Είναι μια βαριά ήττα για μας, μια ήττα που δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε. Είναι ντροπή για όλους εμάς που έχουμε το αγωνιστικό κομμάτι και τη μεγαλύτερη ευθύνη την παίρνει ο προπονητής. Θα πρέπει να βελτιωθούμε εν όψει του επόμενου αγώνα, που θα κρίνει πολλά για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: