Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Μάουερ: «Δικαιούμασταν ένα πέναλτι»

Απογοητευμένος από την ήττα της Skoda Ξάνθης από τον Πανθρακικό, εμφανίστηκε ο Ράινερ Μάουρερ, που παραπονέθηκε για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του.

Μάουερ: «Δικαιούμασταν ένα πέναλτι»
Παράπονα για την διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο παιχνίδι της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό, εξέφρασε ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ, όπως είχε κάνει και η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε λόγο για πέναλτι που δεν δόθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά και για το δεύτερο γκολ του Πανθρακικού, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του. Ωστόσο, προέτρεψε τους παίκτες του να συνεχίσουν να αγωνίζονται με δύναμη και πάθος και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ξεκινήσαμε καλά το ματς και νομίζω οτι στο πρώτο τέταρτο έπρεπε να έχει κερδίσει η ομάδα ένα πέναλτι, αλλά δόθηκε φαουλ από τον διαιτητή. Παράλληλα είχαμε και ευκαιρίες με τον Τριάδη. Η συνέχεια ήταν δύσκολη γιατί σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού παίξαμε με δέκα παίχτες, αλλά παρ’ όλα αυτά, πήγαμε καλά, έχοντας τον έλεγχο.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Σολάρι. Ως προς το πρώτο γκολ του Πανθρακικού, δεν έχω άποψη, αλλά ισοφαρίσαμε γρήγορα. Το δεύτερο γκολ όμως ήταν σίγουρα οφσάιντ, το είδα και εγώ, ήταν πάνω στην δικιά μου γωνία. Μπορεί κάποιος να καταλάβει πώς νοιώθω εγώ μετά την ήττα και την καλή παρουσία που είχαμε.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και αν υπολογίσουμε το μεγάλο διάστημα που ήμασταν με δέκα παίχτες είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν αισθάνομαι υπερήφανος για τα τελικά αποτελέσματα. Συνέχεια άλλοι λόγοι μας αναγκάζουν να είμαστε υπό το βάρος της ήττας. Δεν έχω άποψη για τις αποβολές», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Στη μεταγραφική περίοδο ήρθε ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά δεν έχουμε άλλες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Εντάξει έχουμε ακόμα 15 παιχνίδια και υπάρχει χρόνος να δούμε αν είμαστε μέσα στους στόχους. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και με πάθος παρά τα αγωνιστικά προβλήματα. Ήξερα οτι ο Πανθρακικός είναι δυνατή ομάδα, έχασε μόνο από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας και τον αντιμετωπίσαμε με σεβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: