Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αναστόπουλος: «Ήταν μια κακή παρένθεση»

Ως μια κακή παρένθεση χαρακτήρισε την ήττα με σκορ 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του Πλατανιά, Νίκος Αναστόπουλος.

Αναστόπουλος: «Ήταν μια κακή παρένθεση»
Δεν έψαξε δικαιολογίες στις απουσίες του Πλατανιά ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας μετά την ήττα με σκορ 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής της ομάδας των Χανίων τόνισε πως επρόκειτο απλά για μια κακή παρένθεση και θα πρέπει πλέον ο Πλατανιάς να στρέψει την προσοχή του στο επόμενο ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αναστόπουλος:

Για τον αγώνα:
«Είχαμε φάσεις και στα δύο ημίχρονα, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Σε ένα καθοριστικό σημείο έγινε το 2-0 και εκεί έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Το τρίτο γκολ θα έλεγα ότι ήταν η χαριστική βολή. Από εκεί και πέρα είχαμε τη φάση να ξαναμπούμε στο ματς με τον Κάταϊ, αλλά αυτό δεν έγινε. Αν κάναμε ένα γκολ θα ξαναμπαίναμε στο ματς. Με το αν όμως δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Κερδίζει πάντα αυτός που κάνει τα γκολ. Είχαμε μια παρουσία που δεν ήταν καλή. Ήταν μια κακή παρένθεση, αλλά δεν χαλάει η εικόνα μας. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ που είναι δύσκολος και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για τον Αστέρα:
«Ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό δε χωρά αμφιβολία. Είναι δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα και ιδιαίτερα στην Τρίπολη. Δεν έχουν σημασία οι απουσίες ούτε μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο Ερνάντεζ για παράδειγμα δεν έπαιζε, μπήκε ο Μπαντής και έπιασε δύο τετ α τετ. Αυτοί που μπαίνουν είναι καλύτεροι καμιά φορά από αυτούς που παίζουν. Όμως ο Αστέρας έχει ομοιογένεια και οι προσθήκες του κάθε φορά είναι λίγες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: