Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Διπλό χτύπημα από τη Βέροια!

Παίκτες της Βέροιας πρέπει να θεωρούνται οι Πάβελ Κομόλοφ και Ισμαέλ Σίλβα Γκονσάλβες, οι οποίοι ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα για να υπογράψουν στη «βασίλισσα του βορρά».

Διπλό χτύπημα από τη Βέροια
Με την ψυχολογία της ομάδας να είναι ανεβασμένη μετά την εκτός έδρας νίκη στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (1-0) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας η διοίκηση συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ μετά τις αρκετές αποχωρήσεις.

Μάλιστα, η «Βασίλισσα του βορρά» αναμένεται να κάνει το διπλό χτύπημα με τους Πάβελ Κομόλοφ και Ισμαέλ Σίλβα Γκονσάλβες.

Όσον αφορά στον πρώτο πρόκειται για τον Ρώσο χαφ –όπως αποκάλυψε χτες η «Sportday»- ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη της Ημαθίας για να συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, η Βέροια κινείται και για την απόκτηση του Ισμαέλ Σίλβα Γκονσάλβες, ο οποίος σήμερα (13/1) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα».

Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ από τη Ρίο Άβε. Ωστόσο, ο εξτρέμ από την Γουινέα Μπισάο έλυσε το συμβόλαιό του με τον κυπριακό σύλλογο για εξωαγωνιστικούς λόγους μετά από δέκα συμμετοχές και τρία τέρματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: