Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο κατήφορος καλά κρατεί…!

Ο Άρης προηγήθηκε της Καλλονής, όμως ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πανηγυρίσει. Ολική επαναφορά από την ομάδα του Μαντζουράκη, η οποία επικράτησε με 3-1 και τον κράτησε τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο κατήφορος καλά κρατεί…
Η Καλλονή επικράτησε 3-1 του Άρη, στο Ολυμπιακό Στάδιο και ανεβαίνει στη δέκατη θέση, μαζί με τον ΟΦΗ, στους 22 πόντους. Συνεχίζει τον κατήφορο η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, η οποία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με 11 πόντους.

Ο Μανιάς (14’) άνοιξε το σκορ, ο Ζακουάνι (34’) ισοφάρισε, για να λήξει το ημίχρονο. Με γκολ από τους Μανούσο (49’) και Λεοζίνιο (87’) διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα και η μεγάλη νίκη από την ομάδα της Μυτιλήνης.

Το ματς:


Ο Άρης δεν είχε περιθώριο για άλλη ήττα. Με αυτό το σκεπτικό μπήκε και στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε ψηλά την Καλλονή, απείλησε την εστία του Σιδεράκη και έφτασε και στο γκολ με τον Μανιά. Μπαίνοντας από νωρίς στη θέση του οδηγού, προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα και να πάει στα αποδυτήρια, προηγούμενος στο σκορ. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε αφού η Καλλονή αντέδρασε.

Το γκολ του Μανιά, «αφύπνισε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έκαναν και την καλύτερη εκκίνηση στο παιχνίδι. Κέρδισαν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν στην εστία του Διούδη, προσπαθώντας να τον απειλήσουν και δικαιώθηκαν με κεφαλιά του Ζακουάνι, ύστερα από φάουλ του Λεοζίνιο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τους 22 παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή, συνέχισε όπως και στο πρώτο. Μπήκε δυνατά, και με ένα πολύ ωραίο τέρμα από τον Μανούσο πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Άρη, που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έκαναν την εμφάνισή τους, βαραίνοντας ακόμα περισσότερο τα πόδια των παικτών του Παπαδόπουλου. Παρόλα αυτά, η Καλλονή, έδωσε πολύ γήπεδο στον Άρη, εκείνος πίεσε πιο ψηλά και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα.

Εκεί που οι «κίτρινοι» πίεζαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, ήρθε ο Λεοζίνιο για να τελειώσει τα πάντα. Φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Διούδη και έβαλε τέλος στα όποια όνειρα του Άρη για να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Το τελευταίο σφύριγμα του Κάμπαξη έδωσε τη νίκη στην Καλλονή, η οποία έφτασε τις επτά. Αντίθετα, η ομάδα της Θεσσαλονικής συνεχίζει τον κατήφορο, ο οποίος δείχνει να μην έχει τέλος.



Οι συνθέσεις των ομάδων:


Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Κεϊτά (79’ Φουρλάνος), Γκοϊανίρα, Μανούσος, Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου (70’ Φαρία), Καζάκης (62’ Λεάντρο).

Στον πάγκο: Χογκ, Βαλιός, Γιουκάρης, Γάλας.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (55’ Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51’ Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77’ Κοτσαρίδης), Τάτος, Μανιάς, Τσουμάνης, Αγκάνθο.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Αγγελούδης, Νταμαρλής, Ρένια.

Διαιτητής: Κάμπαξης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Καμπούρης (Ευβοίας)
Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: