Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Διλμπέρης στο Metropolis: «Παιχνίδι υπομονής το Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, θα κριθεί στο γκολ»

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Παναγιώτης Διλμπέρης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την εικόνα της ομάδας του Εύοσμου, αλλά και για την σημερινή αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εθνικό Γαζώρου.

Αναλυτικά:

Για τον Αγροτικό Αστέρα: «Είχαμε ένα αποτέλεσμα στην συνέχεια, είχαμε μια ισοπαλία, χθες κερδίσαμε, νομίζω πως είμαστε σε ένα καλό δρόμο και θέλουμε να συνεχίζουμε ανάλογα».

Για το σημερινό παιχνίδι του Εθνικού Γαζώρου με τον Ηρακλή: «Είναι ένα ωραίο παιχνίδι αν το δούμε από άποψη βαθμολογική. Καίγονται οι δύο ομάδες, ο Εθνικός Γαζώρου θέλει να μπει στην τετράδα, όπως και ο Ηρακλής και θα είναι σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο. Αλλά και από πλευράς τακτικής θα είναι ενδιαφέρον, ο Ηρακλής προέρχεται από μια εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ νομίζω. Ο Γάζωρος και αυτός είναι σε περίοδο φόρμας και πρέπει να αποδείξει ότι αντέχει τέτοια παιχνίδια».

Τέλος ανέφερε: «Είναι παιχνίδι υπομονής, θα κριθεί στο γκολ, δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: