Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Μάντζιος: «Το αξίζαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανθρακικού στο ντέρμπι της Θράκης απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε, στη συνέντευξη Τύπου, ο Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Το αξίζαμε»
Ευχαριστημένος από την επικράτηση του Πανθρακικού απέναντι στην Ξάνθη δήλωσε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στη θέληση των παικτών του και στη σημασία των τριών βαθμών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ξάνθη μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα σε ένα ντέρμπι με τα όλα του σε αθλητικά πλαίσια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες και των 2 ομάδων. Ήμασταν καλύτεροι από την Ξάνθη σε γενικές γραμμές. Υπήρχε μεγάλη θέληση από τους οπαδούς μας και το παρατηρήσαμε μετά το ματς. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και κοιτάμε το μέλλον καλύτερα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αφιερώνουμε αυτήν την νίκη σε όλο τον κόσμο της ομάδας και σε όσους χαρήκανε μαζί μας.

Δεν θα έπρεπε να κάνω αλλαγές στο 30? και δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να κάνω νωρίτερα αλλαγές. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Όσον αναφορά την αλλαγή του Μ’Μπό κρίνω οτι έπρεπε να γίνει. Το πλάνο του προπονητή άλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι. Ο Μολίνα προπονείται κανονικά είναι σε αγωνιστική δράση και στο Αγρίνιο θα είναι έτοιμος. Ο Ιγκόρ ζήτησε αλλαγή. Θέλουμε άλλον έναν παίχτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: