Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πιο έτοιμος ο Ατρόμητος!!

Πιο έτοιμος ο ΑτρόμητοςΓκολ δεν μπήκε, αλλά το ματς στο Περιστέρι ήταν πραγματικά καλό. Ο Ατρόμητος σταμάτησε τους «ερυθρόλευκους» αφού φάνηκε πιο έτοιμος. Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς.

H διαφορά μειώθηκε στους οκτώ. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να ανησυχεί για αυτό. Περισσότερο για το πως έχασε πάλι ένα ημίχρονο μέχρι να μπει στο ματς πρέπει να είναι η σκέψη του.

Ναι, ο αντίπαλος ήταν δυνατός. Ο Ατρόμητος του έβαλε και πάλι δύσκολα. Τον πίεσε και μάρκαρε ψηλά. Δεν του άφησε περιθώρια πολλά. Μόνο με τον Τσόρι σε ρόλο δημιουργού οι φιλοξενούμενοι μπάλα αξιώσεων δεν μπορούσαν να παίξουν. Ο Κάμπελ προσπαθούσε, ενώ ο Φουστέρ ήταν και πάλι μακριά από τον καλό του ευατό. Η άμυνα με τον Μανωλά να παίζει και για τον απόντα Σιόβα ήταν πάντα στο όριο του λάθους.

Ο Ατρόμητος αρχικά ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου του και το πέτυχε. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στα μέτρα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να πιέσουν εκείνοι και να πάρουν τη μπάλα στα πόδια τους. Εχασαν ευκαιρίες, αλλά η καλή άμυνα του Ατρομήτου δεν τους άφησε να ελπίζουν σε πολλά.

Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε γκολ, αφού και οι Περιστεριώτες απείλησαν με τον Παπαδόπουλο να βλέπει τον Ρομπέρτο να κάνει σούπερ επέμβαση στην κεφαλιά του.

Η είσοδος των Σαβιόλα και Μήτρογλου δεν βοήθησε. Ο πρώτος δεν πάταγε καλά, ενώ ο αρχισκόρερ του πρωταθλήματος είναι φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Αμφότεροι δεν πήραν πολλές φορές τη μπάλα με αποτέλεσμα να μην έχουν και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το παιχνίδι από τα πλάγια έδωσε υπεροχή στον Ολυμπιακό, αλλά φαινόταν ότι δεν το έχει το παιχνίδι. Μοιραία δεν σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος και η ισοπαλία ήταν μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος ήταν διαβασμένος και καλά στημμένος. Εκανε μεγάλη εμφάνιση και μπλόκαρε την ομάδα του Μίτσελ. Οι Πειραιώτες δεν ήταν τόσο έτοιμοι όσο έπρεπε για ένα από τα λίγα παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα. Mε μόνο ένα σχετικό καλά ημίχρονο δεν μπορείς να νικήσεις μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι όταν χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να νικήσει δύσκολα. Δεν ήρθε η καταστροφή. Κάθε άλλο. Πάλι πρώτος είναι ο Ολυμπιακός και με καλή σχετικά διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Κρατάει το αήττητο και προχωρά. Οπως είπε και ο Μίτσελ, κανείς δεν μπορεί να νικά πάντα. Με απώλειες μόλις δυο ισοπαλίες σε 19 αγώνες, ο απολογισμός ως τώρα είναι καλός.

Ισως το μεγάλο και άνετο σερί νικών να χαλάρωσε τον Ολυμπιακό για αυτό τον αγώνα στο Περιστέρι. Δεν θα προλαβαίνεις πάντα να παίρνεις τη νίκη όταν δεν κάνεις σχεδόν τίποτα για ένα ημίχρονο.

Ο Ατρόμητος παίρνει τα εύσημα για την εμφάνισή του και παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Ο Ολυμπιακός έχασε τις ευκαιρίες, αλλά ο Ατρόμητος τον κοίταξε στα ίσια.. Αξιος! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: