Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Μπάμπης Μιχαηλίδης στο Metropolis: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω από τον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο βοηθός του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό και παλιό μέλος του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την προπονητική πορεία του Μάκη Χάβου: «Είναι ταλέντο της προπονητικής ο Χάβος. Η ποιότητα και ο τρόπος που ασκεί την προπόνηση, καθώς ο τρόπος που διαχειρίζεται παίκτες και καταστάσεις το δείχνουν αυτό. Πιστεύω σε αυτόν και είμαι σίγουρος ότι θα πάει μπροστά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Θα σταθώ σε αυτό που μου είπε ο γιος μου, ο οποίος έχει διαρκείας. Πριν πάω στο γήπεδο, μου είπε, φοβάμαι ότι θα στενοχωρηθώ από αυτό που θα δω. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ προβλέψιμος στο παιχνίδι του αν και έχει τους παίκτες για να παίξει καλύτερα και να ανεβεί επίπεδο. Αν δείτε το χθεσινό ματς θα δείτε ότι κατά βάση αναπτύσσεται από τα πλάγια. Δεν έχει ποικιλία από τον άξονα και γι? αυτό προβληματίζεται κόντρα σε ομάδες που αμύνονται σωστά. Τώρα αν αυτό οφείλεται στον τρόπο παιχνιδιού ή στην ποιότητα των παικτών είναι θέμα του προπονητή να το διαπιστώσει.

Για το αν θεωρεί πως ο Στέφενς έχει βάλει την σφραγίδα του: «Ό,τι βγάζει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και κάθε ομάδα στο γήπεδο, έχει την σφραγίδα του προπονητή του. Εμένα προσωπικά ως φίλος της ομάδας δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Σε κάθε περίπτωση κάθε ομάδα και κάθε προπονητής χρειάζεται πίστωση χρόνου. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά φτιάχνονται, γι? αυτό καθένας θα πρέπει να δείξει υπομονή, γιατί για να φτιαχτεί η κάθε ομάδα θέλει χρόνο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: