Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ρομπέρτο: «Σημαντικό το αήττητο»

Στην αξία του αήττητου στάθηκε ο Ρομπέρτο, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς, όπως τόνισε, η ομάδα του έπαιξε με έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Ρομπέρτο: «Σημαντικό το αήττητο»
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να πάρει τη νίκη, βάση των ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Περιστέρι, εξέφρασε ο Ρομπέρτο, με δηλώσεις του στη NOVA. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ατρόμητο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο αήττητο που διατήρησε η ομάδα του, αφού όπως είπε: «όταν έχεις το αήττητο φτάνεις στην κατάκτηση του τίτλου».

«Ήταν πραγματικά μία από τις φάσεις που μπορούσε να είχε μπει ένα γκολ εκείνη που απέκρουσα την προσπάθεια του επιθετικού. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι μία δυνατή ομάδα και κάνει τα πράγματα όπως πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε έναν ωραίο αγώνα.

Στο β’ ημίχρονο, ο Ατρόμητος έριξε τον ρυθμό του. Εάν δούμε τον αριθμό των ευκαιριών που είχαμε εμείς στην επανάληψη, τότε ναι αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Φυσικά και δεν μπορούμε να βάλουμε όρια. Στόχος είναι να κερδίσουμε πάντα. Είναι πολύ σημαντικό το αήττητο. Θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, διότι πολύ απλά όταν έχεις το αήττητο φτάνεις στην κατάκτηση του τίτλου» δήλωσε ο Ρομπέρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: